Навчалися психологи

2016-04-12

/Files/images/navchalisya_psihologi/P4120208.JPG

На базі Щорського ДНЗ № 1 12 квітня пройшов районний семінар - практикум практичних психологів і соціальних педагогів з теми "Використання елементів арт-терапії як засобу зміцнення психологічного здоров'я дітей дошкільного віку". На занятті "Повернути втрачену радість" практичний психолог Корюковська Л.Г. навчала дітей за допомогою кольору розуміти настрій; вправи піскотерапії знвмали нервову напругу, а малювання на "креативному склі" згуртувало дітей, узгоджувало їх дії; розвиток уваги та мислення дітей демонстрували за допомогою коректурних таблиць "У світі казок".

В обговоренні психологи відмітили, що стан вільної творчості дає емоційну розрядку, можливість самовираження і просто достовляє велике задоволення всім учасникам процесу.

Методист районного відділу освіти Мірошниченко Л.О. дала позитивну оцінку заходу та побажала продовжувавати впроваджувати в роботу інноваційні технології задля поліпшення психо - емоційного стану дітей. /Files/images/navchalisya_psihologi/P4120198.JPG/Files/images/navchalisya_psihologi/P4120200.JPG/Files/images/navchalisya_psihologi/P4120205.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.